top of page

SILAS SIMONS

OPDRACHT SPOTCEL

RANDOM STOCKFOTO >>>

Beste, 

 

Een job als radioproducer? Ja, graag!

 

Hoe zal ik beginnen … ? Ik ben Silas, gewoon Silas. ‘s Avonds sta ik op de planken als stand-up comedian en overdag schrijf ik wat voor radio en televisie. Als je ooit naar bijvoorbeeld Taboe hebt gekeken of naar de Rechtvaardige Rechters hebt geluisterd, heb je sowieso wel wat moppen van mij horen passeren. Mensen laten lachen, dat doe ik en dat doe ik graag. Mijn grote sterkte is het geven van veel ideeën op korte tijd. Daarom word ik ook wel eens gevraagd om te brainstormen op een redactie. Ik hou ervan om samen met andere creatieve mensen tot een mooi en origineel eindproduct te komen. Ik ben er dus van overtuigd dat ik mijn ei bij jullie kwijt zou kunnen.     

 

Of ik veel ervaring heb met audio? Bwa. Of ik veel goesting heb om alles over audio te leren? Absoluut! Zelf heb ik twee MALM*-podcasts op de wereld gezet en daaruit heb ik vooral geleerd dat er héél veel knopkes zijn waarvan ik geen idee heb wat ze doen. Maar hier heb ik mezelf wel een bescheiden basis aangeleerd wat audiomontage betreft. Het Helpt ook dat mijn lief in Het Geluidshuis werkt, waardoor ik onrechtstreeks dagelijks in contact kom met hoe de audioproductie van o.a. radiospots in zijn werk gaat. Ik heb bijzonder veel plezier gehad aan het maken van mijn promospot voor deze vacature. Wie weet ben ik binnen x jaar welt dé audiogoeroe in jullie team, die zichzelf doodschaamt over hoe amateuristisch deze spot wel niet gemaakt was. 

Luister hierow:

 

Wat ik zoek in een job? Veel afwisseling, hoe meer hoe liever. Graag leer ik elke dag iets nieuws. Als kersverse vader - dank u, dank u - en als comedian ben ik ook heel flexibel. En wanneer een job flexibel is voor mij, ben ik zo mogelijk nog flexibeler voor de job.  

 

Hoeveel geld ik graag wil? Liefst veel, maar genoeg is ook goed.

 

Als het jullie wat lijkt, kom ik graag eens langs om een babbeltje te doen. Zelfs al wordt het niks, dan kan ik alsnog die obligatoire selfie nemen met de VRT-toren en posten op de socials met #zotteplannen, om daarna te genieten van mijn inbox die overstroomt van reacties van andere comedians die stikjaloers zijn. 

 

Ik ben alvast enthousiast en hopelijk tot binnenkort!

 

Silas (gewoon Silas)  

 

*Micro Aan en Lullen Maar

Citrus Fruits
bottom of page